Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?

In Alle Rust werkt enkel op afspraak. Afspraken zijn te boeken op basis van beschikbaarheid. Reserveer gemakkelijk via https://inallerust.nl/reserveren/ of bel 06-81569466. Je kunt ook alvast meerdere massages vooruit boeken.

Kan ik dichtbij parkeren?

Ja, in de straat zijn openbare parkeerplekken. Je vindt de massagesalon op huisnummer 27 aan de Buitenhof te Varik. Te herkennen aan het ‘In Alle Rust’-naambordje.

Kan ik ergens een review plaatsen?

Ja zeker, heel graag zelfs! Daarmee help je nieuwe klanten om mij te vinden. Reviews zijn heel waardevol. Je kunt via Google een aantal sterren geven als je tevreden bent met je massage.

> Mocht je niet helemaal tevreden zijn, geef dit dan tijdens de massage bij mij aan. Ik stel voorop dat jij een geweldige massage-ervaring hebt. Dus mocht dat niet het geval zijn, hoor ik graag wat ik kan verbeteren.

Verkoop je ook cadeaubonnen?

Ja, luxe papieren cadeaubonnen met bijpassende envelop. Stuur mij een berichtje voor meer informatie. Erg leuk om cadeau te krijgen voor bijvoorbeeld een verjaardag of Moederdag. De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.

Wordt mijn massage vergoed?

Nee, omdat het ontspanningsmassage betreft, worden mijn massages niet vergoed door de zorgverzekeraar.

> Bij sommige massagesalons kun je soms in aanmerking komen voor een (deelse) vergoeding, maar het gaat dan om een therapeutisch consult. De bijkomende voorwaarden zijn dat je ook aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen en jouw verzekeraar de beroepsvereniging erkent.

Hoe werkt de spaarkaart?

Per 30 minuten massage krijg je 1 stempel (excl. voetenbad). Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je €20,- korting op je eerstvolgende behandeling.

> Is mijn spaarkaart persoonlijk?

Ja, jouw spaarkaart is persoonlijk en is dus niet met iemand te delen.

Waarom is de massage alleen voor vrouwen?

Ik richt mij speciaal op vrouwenmassage, voor een optimaal resultaat van de massage en professionele uitvoering van het beroep. Voor een fijne massage ervaring staat voorop dat wij ons allebei prettig voelen en ontspannen zijn. Ik werk vanuit huis en vind het van belang dat zowel masseur als klant zich 100% comfortabel voelen.

> Als man kun je uiteraard bij een groot aantal andere massagesalons wel terecht! Vergelijk het met een mannen- of vrouwenkapper. Het is net waar je de meeste affiniteit mee hebt.

Ik heb een (gedeeltelijke) contra-indicatie, wat nu?

Je kunt nagaan of je gemasseerd mag worden via https://inallerust.nl/contra-indicaties/

> Heb je een plaatselijke contra-indicatie, dan kun je gewoon gemasseerd worden. Geef wel van te voren aan waar je gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden, dan houd ik daar rekening mee.

> Heb je een totale contra-indicatie? Wanneer je niet zeker weet of je gemasseerd mag worden, raadpleeg dan vooraf je behandelend arts en/of specialist. Als hij/zij goedkeuring geeft, kun je alsnog genieten van een ontspanningsmassage.

Welke massage raad je mij aan?

Omdat bij al mijn massagevormen het hoofddoel ontspanning is, zit je altijd goed. Er staat per massagesoort uitgelegd wat de voordelen zijn, om je keuze te vergemakkelijken.

Wat is Aromatherapie?

Zie het blog-artikel ‘Aromatherapie’.

Hier vind je uitgebreide informatie over etherische oliën en de voordelen hiervan.