Huisregels

Verantwoorde massage

Je dient akkoord te zijn met de onderstaande Huisregels om gebruik te kunnen maken van de behandelingen. Lees ze aandachtig door, alvorens het maken van een afspraak.

Huisregels

 1. In Alle Rust behandelt alleen vrouwen¹
 2. Massagepraktijk In Alle Rust werkt enkel op afspraak. Je kunt reserveren via inallerust.nl telefonisch of via de mail.
 3. Hygiëne wordt hoog aangeschreven binnen de praktijk. Er wordt verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht.
 4. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor je afspraak. 5 minuten van te voren is voldoende. De massage kan dan ontspannen beginnen.
 5. Er wordt een medisch dossier opgebouwd. Voor aanvang van je eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld betreft jouw medisch verleden. Geef aan wat je doel van de massage is en waar je eventueel last van hebt (duur ±10 min). Je persoonlijke gegevens worden nooit verstrekt aan anderen.
 6. Je bent zelfverantwoordelijk voor het kenbaar maken van eventuele ziektes, aandoeningen, medicijngebruik, blessures en dergelijke. In Alle Rust kan niet aansprakelijk worden gesteld voor resultaten of gevolgen tijdens of na de massage. Kijk voordat je een afspraak maakt bij Contra-indicaties voor massage of er redenen zijn waarom je niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Raadpleeg bij twijfel je arts of specialist. Gelden er voor jou gedeeltelijke contra-indicaties, meld dit dan ook.
 7. Bent je onder behandeling van een arts of therapeut? Overleg dan met hem/haar of je gemasseerd mag worden tijdens je behandelingsperiode.
 8. Bij twijfel over een bestaande aandoening/blessure kan de behandeling gestopt worden. Vervolgbehandelingen zijn weer mogelijk wanneer je arts hiermee instemt.
 9. Om een lage bloedsuiker te voorkomen, kun je het beste binnen drie uur voorafgaand aan de behandeling iets eten. Neem een kleine maaltijd of een tussendoortje. Gebruik geen alcohol of niet voorgeschreven medicijnen binnen een uur voor de behandeling.
 10. De massagekamer bevindt zich op de eerste verdieping, welke te bereiken is middels een trap met leuning.
 11. Je dient sieraden af te doen. Oorbellen kunnen achter je oren prikken en andere sieraden kunnen in de weg zitten tijdens de massage of de massagetafel beschadigen.
 12. In Alle Rust is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
 13. Gedurende de massage houd je je onderbroek aan. Het prettigst is om wel je bh uit te doen, dit ligt het meest comfortabel en dit is het meest praktisch tijdens de rugmassage.
 14. Er wordt gerekend op je komst. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch kosteloos afgezegd of gewijzigd worden. Bij niet tijdig annuleren wordt 50% van de kosten van de afgesproken behandeling in rekening gebracht.
 15. Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.
 16. Geef het vooraf aan als je een allergie hebt. Als je bijvoorbeeld een notenallergie hebt, kan er een andere neutrale olie gebruikt worden.
 17. Houd er rekening mee dat massageolie vlekken kan veroorzaken op kleding en textiel. In Alle Rust kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 18. De stempelkaart voor korting is niet te combineren met andere (kortings-)acties.
 19. In Alle Rust is een professionele massagepraktijk en biedt vanzelfsprekend geen erotische massages.

¹ De praktijk richt zich specifiek op de behandeling van vrouwen, omdat daar de connectie het prettigst mee is. Voor een fijne massage is het van belang dat zowel de behandelaar als de cliënt zich op hun gemak voelen tijdens een massage.